Kinderdagopvang

De kinderdagopvang is een veilige overgang tussen de opvoeding en ontwikkeling thuis en de basisschool. 

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er veel te beleven, te spelen, te ontdekken en te genieten. 

Al spelend zijn ze aan het leren, afgestemd op de leeftijd en met aantrekkelijke ontwikkelingsmaterialen. Voor peuters gebruiken we het educatieve programma 'Peuterplein'.

De GGD heeft de locatie voor kinderdagopvang geïnspecteerd. De rapporten van deze inspectie zijn openbaar en kunt u via onderstaande link bekijken. 

GGD-rapporten kinderdagverblijf

Meld uw kind aan

U kunt uw kind aanmelden voor de kinderdagopvang. Wilt u eerst vrijblijvend een keer een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op.

Nauwe samenwerking

Onze mensen van de kinderdagopvang, peuteropvang en basisschool vormen een hecht team. Zij delen een gezamenlijke passie om met kinderen te werken. 

Door te profiteren van elkaars deskundigheid kunnen ze nog meer betekenen voor uw kind. 

De overdracht naar de basisschool, de nazorg en de doorgaande ontwikkelingslijn zijn belangrijke pluspunten voor uw kind.

Wat doet uw kind op de kinderdagopvang?

Op de kinderdagopvang kan uw kind kiezen uit allerlei activiteiten: rustig samen lezen, genieten van muziek, lekker samen spelen, een spelletje binnen of juist actief buitenspelen. Daarnaast wordt er voor de peuters gewerkt met het educatieve programma Peuterplein. Er is een groep voor 0-1 jarigen en een groep voor 2-3 jarigen, zodat zij een gericht aanbod kunnen krijgen. Een aantal 2,5-3 jarige kinderen sluit, in overleg met de ouders, op bepaalde tijden aan bij onze peuteropvanggroep. Voor de allerkleinsten is er zowel buiten als binnen de gelegenheid om in de box te spelen of lekker te liggen en uiteraard kan er in speciale ruimtes geslapen worden. Ook zijn er gezonde eet- en drinkmomenten.

Dagen of dagdelen

Bij de kinderdagopvang kunt u 1 of meerdere dagen of dagdelen afnemen van 07:00-18:00 uur, indien gewenst in combinatie met peuteropvang.

Tarieven

De actuele tarieven vindt u op de website van onze stichting.

Naar Tarieven